Teknoloji

Samsung Galaxy J6+ sızıntısı büyük pil ve çift kamerayı işaret ediyor

samsung galaxy j6+Samsung orta segmentte konumlandırdığı Galaxy J6’yı daha önce tanıtmıştı. Kutusundan Android Oreo ile çıkan telefonda ortalama kapasitede bileşenler bulunuyor. Söz konusu telefon, Türkiye’de hâli hazırda 1800 TL civarı fiyatlarla satılıyor. Samsung Galaxy J6+ ile Galaxy J6’nın vaatlerini biraz daha yukarıya taşımaya hazırlanıyor gibi görünüyor.

Galaxy J6+’ın öncelikli olarak Bağımsız Devletler Topluluğu üyesi ülkelerde ve Sırbistan’da piyasaya sürülmesi bekleniyor. Ancak şirketin telefonu başka ülkelerde de kullanıcıların karşısına çıkarmasına kesin gözüyle bakılıyor.

Galaxy J6 ve Galaxy J6+ arasındaki temel farkı yonga seti oluşturacak gibi görünüyor. Galaxy J6’da kendi üretimi olan Exynos 7870’ı tercih eden Samsung’un J6+’ta tercihini Qualcomm Snapdragon 450 yonga setinden yana kullanması bekleniyor. Galaxy J6+’ta kapasitesi 4000 mAh’den de fazla bir pilin ve çift lensli bir arka kamera kurulumunun bulunması da beklentiler arasında yer alıyor.

Telefonun bellek ve dahili depolama alanı kapasiteleri konusunda henüz ortaya somut bilgiler çıkmış değil. Tasarım detayları da şu aşamada bilinmiyor. Ancak Galaxy J6’daki HD+ çözünürlüklü 5.6 inç Super AMOLED ekranın Samsung Galaxy J6+’ta da kullanılmasına kesin gözüyle bakılıyor.

Samsung Galaxy J6+ da kutusundan Android Oreo işletim sistemiyle çıkacak. Akıllı telefonun ne zaman tanıtılacağı henüz duyurulmasa da, ortaya çıkan dedikodular bu tarihin çok uzak olmayabileceğini gösteriyor.

İLGİLİ HABERLER