Teknoloji

Samsung Galaxy J4+ ve J6+’ta parmak izi tarayıcısı kenara taşınıyor

samsung galaxy j4+

Samsung Galaxy J4+ ve J6+ adını taşıyan modelleriyle orta segment Android telefon portföyünü genişletmeye hazırlanıyor. Tanıtıma doğru geri sayım devam ederken, Samsung şimdiden iki telefona ait bazı ipuçlarını resmi olarak veriyor.

Güney Koreli şirketin Hindistan’da yayın yapan internet sitesinde şimdiden Galaxy J4+ ve Galaxy J6+’a özel sayfalar bulunuyor. Bu sayfalar aracılığıyla telefonla ilgili çeşitli dedikoduları da şimdiden doğrulamak mümkün oluyor. Doğrulanan dedikodular içinde göze ilk çarpan ise her iki telefonda da parmak izi tarayıcısının cihazın kenarına taşınacağı oluyor.

Samsung her iki telefonun arkasında çift arka kamera bulunacağını ve cihazların Sonsuz Ekran taşıyacağını da şimdiden ilan etti. Güney Koreli şirketin akıllı telefonları için cesur bir renk paleti seçeceği ve kırmızı, mavi, sarı gibi renkleri seçenek olarak kullanıcıların karşısına çıkaracağı söyleniyor.

Samsung Galaxy J4+ ve J6+’taki donanım tercihleri konusunda sessizliğini koruyor. Dedikodulara göre, telefonlarda 4 GB RAM ve 64 GB dahili depolama alanının bulunması bekleniyor. 4350 mAh kapasiteli pil taşıyan telefonların kutularından Android 8.1 Oreo yüklü olarak çıkması öngörülüyor.

Samsung Galaxy J4+ ve J6+ için hazırlanan sayfaların erişime açılması, akıllı telefonların duyurusunun çok da uzak olmadığını ve Güney Koreli şirketlerin bu cihazları 11 Ekim’deki etkinliğinden de önce tanıtabileceğini gösteriyor.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER