Teknoloji

Samsung Galaxy J3 Pro görücüye çıktı

Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

samsung galaxy j3 proSamsung geçtiğimiz nisan ayında akıllı telefon portföyüne Galaxy J3 Pro’yu eklemişti. Genelde amiral gemisi telefonlarda görülen bir cihazın başka versiyonunu geliştirme durumunu Galaxy J3’e de uygulayan şirket, Galaxy J3 Pro’yu görücüye çıkarttı.

samsung galaxy j3 proSamsung Galaxy J3 Pro, basın fotoğraflarına bakıldığında metal kasalı bir cihaz gibi gözüküyor. Ancak aslında cihazı Samsung’un favori materyallerinden biri olan polikarbon plastik kaplıyor. Yüzey dokusu ve kullanılan boyalar sayesinde polikarbon plastik, metal olduğu izlenimini vermeyi başarabiliyor.

samsung galaxy j3 proBileşenlere bakıldığında Galaxy J3 Pro ve Galaxy J3 arasında çok da fark olmadığı görülüyor. Ancak bazı temel bileşenlerdeki iyileştirme hemen göze çarpıyor. Galaxy J3’te bulunan Spreadtrum işlemci Galaxy J3 Pro’da yerini Qualcomm Snapdragon 410’a bırakıyor. RAM 1.5 GB’tan 2 GB’a, dahili depolama alanı ise 8 GB’tan 16 GB’a yükseltiliyor. 720p çözünürlüğündeki 5 inç ekran ile 8 megapiksel arka ve 5 megapiksel ön kamera ise değişmeyen unsurlar arasında yer alıyor.

samsung galaxy j3 proSamsung Galaxy J3 Pro’nun piyasaya çıkış tarihine ve pazarlarına ilişkin detaylar henüz paylaşılmasa da, akıllı telefonun Çin’de China Telecom tarafından 990 yuan (435 TL) karşılığında satılacağı belirtildi.

İLGİLİ HABERLER