Teknoloji

Samsung Galaxy J2 Pro: İnternete bağlanamayan akıllı telefon

samsung galaxy j2 proMobil internetin telefon faturasını kabartmasını istemeyenler veya yaşlı ve çocukların temel iletişim ihtiyaçlarını karşılayabileceği bir telefon arayanlar için mevcut akıllı telefon seçenekleri pek uygun görünmüyor. Fazla özellik sunmayan standart cep telefonları bile bazen bu beklentiyi karşılamakta sıkıntı yaşayabiliyor. Samsung Galaxy J2 Pro ile “internetsiz telefon” arayanların beklentisini karşılamayı hedefliyor.

Galaxy J2 Pro’nun en belirgin özelliği olarak 3G, LTE veya Wi-Fi bağlantı özelliğinin bulunmaması öne çıkıyor. Giriş seviyesinde konumlanan ve hiçbir şekilde internete bağlanamayan J2 Pro, ilk bakışta küçük çocuklar için oldukça uygun bir cihaz profili çiziyor. Yaşlıların ve gizlilik konusunda hassas olanların da Galaxy J2 Pro’nun etki sahasının içinde olduğu rahatlıkla söylenebilir.

Galaxy J2 Pro’nun bileşenleri ise telefonu orta segmente biraz daha yaklaştırıyor. Akıllı telefonun 1.4 GHz dört çekirdekli işlemcisine 1,5 GB RAM eşlik ediyor. Galaxy J2 Pro’ya ihtiyaç duyduğu enerjiyi ise 2600 mAh kapasiteli pil sağlıyor. 4.9 inç büyüklüğünde QHD Super AMOLED ekrana sahip telefonda 8 megapiksel çözünürlüklü arka kamera ve 5 megapiksel ön kamera bulunuyor.

Samsung Galaxy J2 Pro, Güney Kore’de 199 bin 100 Kore wonu karşılığında satılıyor. Akıllı telefonu almak isteyenler altın sarısı veya siyah renk seçeneklerinden birini tercih edebiliyor.

İLGİLİ HABERLER