Teknoloji

Samsung Galaxy J2 ve J Max Hindistan’da tanıtıldı

samsung galaxy j2

samsung galaxy j2Samsung’un arkasındaki kamerasının etrafında ışıldayan bir bildirim halkası barındıracağı söylenen Galaxy J2 telefonuyla ilgili dedikodular daha önce ortalıkta dolaşmaya başlamıştı. Samsung, yeni duyurduğu Samsung Galaxy J2 ve J Max modelleriyle bu dedikoduların doğruluğunu kanıtlıyor. Ancak sadece J2’de sözü edilen ışıldayan halka bulunuyor.

Samsung Galaxy J2’nin teknik özelliklerine baktığımızda 5 inç AMOLED ekran, 1.5 GHz dört çekirdekli Spreadtrum SC8830 işlemci, 1.5 GB RAM ve 8 GB dahili hafıza bulunuyor. Arkada 8 megapiksel kamera, önde de 5 megapiksellik ikinci bir kamera yer alıyor. 2600 mAh kapasiteli pile sahip cihazda Android Marshmallow yüklü olarak geliyor.

Galaxy J Max ise daha büyük ekran ekranlı olmasının dışında dikkat çekici bir özellik içermiyor. 7 inç WXGA ekran barındıran bu cihazda da Galaxy J2 ile aynı şekilde dört çekirdekli 1.5 GHz Spreadtrum işlemci, 1.5 GB RAM, 8 GB dahili hafıza ve 8 megapiksel arka kamera mevcut. Önde ise 2 megapiksel kamera yer alıyor. 4000 mAh kapasiteli pile sahip olan J Max’te Android Lollipop yüklü olarak geliyor.

Samsung’un Galaxy J2 ve J Max modellerini sadece Hindistan’da satışa sunmasına şaşırmamak gerekiyor. J2’nin fiyatı 420 TL’ye, J Max’inki ise 575 TL’ye karşılık geliyor. Her ikisi de bu ay içinde satışta olacak.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER