Teknoloji

Samsung Galaxy J2 Core ile ilgili yeni bilgiler ortaya çıktı

samsung galaxy j2 coreSamsung Galaxy J2 Core adını taşıyacağı söylenen akıllı telefonuyla Android Go üreticileri kervanına katılmaya hazırlanıyor. Akıllı telefonla ilgili olarak ortaya çıkan yeni bilgiler, cihaz hakkında daha fazla fikir edinmeyi sağlıyor.

Galaxy J2 Core ile ilgili söylentiler daha önce gündeme gelmişti. Ancak son sızıntılar, Samsung’un Android Go cihazında sunacakları konusunda potansiyel kullanıcılara “resmi” bilgiler veriyor.

Samsung Galaxy J2 Core, dört çekirdekli Exynos 7570 yonga seti taşıyacak. Bu yonga setine 1 GB RAM eşlik edecek. Son sızıntıya göre, telefonda çift SIM desteği bulunacak. Cihazın ikinci SIM kart yuvası, aynı zamanda micro SD kart yuvası olarak kullanılabilecek.

Telefonun internete sızan kullanım kılavuzu, arka kapağının da çıkarılabildiğini gösteriyor. Telefona SIM kart takabilmek için pilin tamamen çıkarılmasının gerektiği görülürken, pilin micro USB girişi üzerinden şarj edileceği anlaşılıyor. Uygun fiyatlı bir cihaz olacak olan Galaxy J2 Core’da micro USB’nin tercih edilmesine şaşırmamak gerekiyor.

Samsung Galaxy J2 Core, Galaxy Apps ve Smart Switch gibi Samsung uygulamalarını ön yüklü olarak sunacak. Akıllı telefonun ne zaman satışa çıkacağı ve fiyat etiketinde ne yazacağı henüz bilinmese de, şirketin cihazı IFA 2018’de tanıtmasının sürpriz olmayacağı söyleniyor.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER