Manşetler

Samsung Galaxy J2 Core Android Go telefonunun yeni fotoğrafları sızdı

samsung galaxy j2 core android go
Görsel: SamMobile

Samsung’un bir Android Go telefonu çıkaracağına dair söylentiler bir süredir ortalıkta dolaşıyordu. Samsung Galaxy J2 Core olarak adlandırılacağı tahmin edilen cihazın fotoğrafları SamMobile tarafından sızdırıldı.

Cihazın donanımının neye benzeyeceğini göstermesinin yanında, fotoğraflar telefonda Google’ın Android Go programına uygun kırpılmış bir arayüze ek olarak, Samsung’un kendi özelleştirilmiş arayüzünün de bulunacağını gösteriyor. SamMobile’ın da dikkat çektiği gibi, Android Go’nun web sitesinde de Go telefonlarının saf Android arayüzüyle geleceğine dair bir vaat bulunmuyor. Sadece daha hızlı ve giriş seviyesi telefonlara göre daha verimli olacakları söyleniyor.

samsung galaxy j2 core android go
Görsel: SamMobile

Kullanıcı arayüzü olsun ya da olmasın, J2 Core hâlâ bir Go cihazı niteliğinde. Bu da Google’ın uygulamalarının daraltılmış biçimleri olan Go versiyonlarına sahip olacağı anlamına geliyor. Ancak yazılım Samsung’a ait olduğunu, Galaxy S9 gibi cihazlarda gördüğümüz uygulama ikonları ve ekran üstü navigasyon unsurlarıyla gösterecek.

Samsung’un Android Go telefonunu ne zaman çıkaracağına dair bir bilgi henüz verilmiyor. Hangi ülkelerde ve ne kadara satılacağı da bilinmiyor. Ancak fotoğraflar sızmaya başladığına göre, resmi tanıtım da çok uzak değildir.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER