Teknoloji

Samsung Galaxy J: Japonya’ya özel, S4 ve Note 3’ten izler taşıyor

Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

Samsung’un Japonya’ya özel yeni akıllı telefonu Galaxy J, bu ülkede faaliyet gösteren mobil operatör NTT DoCoMo tarafından düzenlenen bir etkinlikle tanıtıldı. Samsung Galaxy J, büyük ilgi gören Galaxy S4 ve Galaxy Note 3’ten esintiler barındırıyor.

samsung-galaxy-j-beyaz-mavi-111013

Android 4.3 Jelly Bean ve bunun üstünde TouchWiz ile sunulan Samsung Galaxy J bu ay sonunda Japonya’daki müşterilerle buluşacak. Galaxy S4 gibi 5 inç Full HD ekrana sahip olan Galaxy J’nin hafif kavisli köşeleri de Galaxy Note 3’ten alınmış. Galaxy J’nin siyah renkli ön paneline pembe, beyaz ve mavi renkli arka paneller eşlik ediyor.

samsung-galaxy-j-pembe-111013Galaxy J  5 inç Super AMOLED ekran, 2.3 GHz dört çekirdekli Snapdragon 800 işlemci, 3 GB RAM, 150 Mbps Xi LTE desteği, 13 megapiksel arka kamera, 2 megapiksel ön kamera, 2600 mAh kapasiteli batarya ve NFC gibi teknik özelliklerle üst sınıf kriterlerini karşılıyor, içerideki donanım bakımından Galaxy Note 3’ün LTE destekli versiyonuna eşdeğer olduğunu gösteriyor.

Samsung Galaxy J dünyadaki diğer pazarlara yayılır mı bilinmez, ancak “J” harfinin Japonya’yı işaret ettiğini düşünecek olursak, bu zor gibi görünüyor.

İlgili >> NTT Docomo

İLGİLİ HABERLER