Manşetler

Samsung Galaxy Grand Neo sessiz şekilde resmiyet kazandı

Samsung yeni akıllı telefonu Galaxy Grand Neo’yu sessiz sedasız şekilde duyurdu. Samsung Levant sitesinde bu telefonun sayfasının yayınlanmasıyla birlikte olaya resmiyet kazandırılmış oldu. 5.01 inç, 800 x 480 piksel çözünürlüklü ekran barındıran bu akıllı telefonun varlığı ay başında sızan bir doküman sayesinde belli olmuştu.

samsung-galaxy-grand-neo-280114

Samsung Galaxy Grand Neo’da 1.2 GHz dört çekirdekli işlemci, 5 megapiksel arka kamera, 0.3 megapiksel ön kamera, 1 GB RAM gibi başlıca teknik özellikler bulunuyor. 16 GB dahili hafızanın yanı sıra 64 GB’ye kadar kapasiteye sahip bellek kartları destekleyen microSD kart yuvası da Galaxy Grand Neo’da yer alıyor.

Akıllı telefonun pil ömrünün 3G internet kullanımıyla 8 saate kadar, Wi-Fi internet kullanımıyla 10 saate kadar ulaştığı belirtiliyor. 2100 mAh kapasiteli bataryanın aynı zamanda 11 saate kadar konuşma süresi sunduğu da dile getiriliyor.

Android sürümü noktasında Samsung’un web sitesinde herhangi bir detay verilmiyor, ancak Hollandalı bir alışveriş sitesinde Galaxy Grand Neo’nun Android 4.2 Jelly Bean ile çalıştığı belirtiliyor.

Galaxy Grand Neo’nun ne zaman ve ne kadar fiyatla piyasaya çıkacağı şu an için bilinmiyor. Ancak bu telefonun SIM kartsız fiyatının 260 avro olacağı belirtiliyor.

İlgili >> Samsung Levant

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER