Teknoloji

Samsung Galaxy Grand Neo’nun gelişini işaret eden belge sızdı

Samsung Grand ailesine yeni bir üye kazandırmaya hazırlanıyor. Beklenen cihaz Samsung Galaxy Grand Neo ile ilgili detaylar bir doküman aracılığıyla sızdı.

samsung-galaxy-grand-neo-sizinti-080114-1

GSM Arena sitesine ulaştırılan Samsung dahilindeki dokümanlara göre yeni bir büyük ekranlı Android telefonu yolda. Samsung Galaxy Grand Neo’nun 5 inç, 800 x 480 piksel çözünürlüklü ekran barındırması bekleniyor. Bu, karşımıza büyük, ancak uygun fiyatlı bir Android telefonunun çıkacağını gösteriyor. Ayrıca telefonda 1.7 GHz dört çekirdekli işlemci ve 1 GB RAM’in bulunacağı görülüyor.

8 GB dahili bellek de bu telefonun orta segmente mensup olacağını gösteriyor, ancak 64 GB’ye kadar destekli microSD kart yuvası sayesinde depolama alanını daha da artırmak mümkün olacak, böylelikle film ve şarkılar için daha fazla alan elde edilecek.

Arkada 5 megapiksel, önde de 0.3 megapiksel kameranın bulunacağı belirtilirken, bağlantı destekleri içinde LTE dışında standart öğelerin bulunduğu dikkat çekiyor. 143.7 x 77.1 x 9.6 mm.’lik boyutlara sahip olacağı belirtilen telefonda 2100 mAh kapasiteli bir bataryanın bulunacağı da yazılmış.

Telefonun Android 4.2 Jelly Bean ile yüklü geleceği belirtilirken çeşitli Samsung yazılımları da telefonda bulunacak.

GSM Arena sitesine göre bu telefon Avrupa’da yaklaşık 300 avroya satılacak. 5 inç ekrana sahip bir cihaz için bu fiyat normal olarak değerlendirilebilir. Ne var ki, avronun değerinin TL karşısında yükselmesi, cihazın fiyatını TL cinsinden ortalamanın üstüne çıkarıyor.

Samsung’dan Galaxy Grand Neo’nun gerçekten varolup olmadığı şeklinde resmi bir açıklama gelmedi.

İlgili >> GSM Arena

İLGİLİ HABERLER