Manşetler

Samsung Galaxy Gear uyumluluğunu daha fazla telefona getirecek

Samsung Galaxy Gear akıllı saat ile uyumluluğu sadece Note 3 veya daha önce adı verilmiş diğer akıllı telefonlarıyla sınırlı tutmayacağını, daha fazla Galaxy cihazıyla bu akıllı saatin kullanılabileceğini açıkladı.

Şu an için Galaxy Gear’ı sadece Galaxy Note 3 ile kullanmak mümkün, çünkü bu saat Bluetooth 4.0 LE desteğine ihtiyaç duyuyor ve bu destek de Android 4.3 ile birlikte sunulmaya başlıyor. Galaxy S4, Galaxy S III ve Galaxy Note 2’nin, Android 4.3 Jelly Bean güncellemesini almasından hemen sonra bu telefonların Galaxy Gear’a bağlanması mümkün olacak.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR: Samsung Galaxy Note 3 ve Galaxy Gear’a Hızlı Bakış

Samsung, diğer başka telefonlara da Galaxy Gear desteği eklemek için ayrı bir güncelleme çıkaracağını açıkladı. Galaxy S4 Mini, Galaxy S4 Active, Galaxy Mega 5.8, Galaxy Mega 6.3 ve Galaxy S4 Zoom da böylelikle Galaxy Gear’a bağlanabilecek.

Güncellemelerin ekim sonu itibarıyla başlaması bekleniyor. Dağıtımın zamanlaması ülke veya mobil operatöre göre değişecek.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR: Samsung Galaxy Note 3 İncelemesi

Samsung CEO’su ve BT ve Mobil Birim Başkanı JK Shin, Galaxy Gear uyumluluğunu daha fazla Galaxy cihazına sunmanın, müşterilerine zenginleştirilmiş mobil deneyimler sunma noktasındaki derin bağlılığın devamının bir göstergesi olduğunu kaydetti.

İlgili >> Pocket-lint

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER