Teknoloji

Samsung Galaxy Gear’ın 800 bin satış rakamına ulaştığı bilgisini paylaştı

Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

Samsung Galaxy Gear’ın satış rakamlarıyla ilgili olarak çıkan tartışmalara son nokta bizzat Samsung tarafından kondu. Hafta başında Güney Kore kaynaklı bir haberde Galaxy Gear satışlarının 50 bini geçmediği iddia edilmişti. Daha sonra Reuters ve Yonhap gibi ajanslar bu iddiayı boşa çıkaracak nitelikte, Galaxy Gear satışlarının 800 bine ulaştığını haber vermişti.

samsung-galaxy-gear-reklam-071013

Samsung Türkiye’den de konuyla ilgili olarak resmi açıklama geldi. Aşağıda bulacağınız basın bülteninde de belirtildiği gibi, Galaxy Gear sadece iki ay gibi kısa sürede 800 bin satış rakamına ulaştı. Daha önce de belirttiğimiz gibi Samsung, Galaxy Gear’ın Türkiye’deki satış grafiğinden memnun ve bu akıllı saate yönelik beklentilerini yüksek tutuyor. Açıklanan resmi satış rakamı da bunun boş olmadığını gösteriyor. Detayları aşağıdaki resmi bültende bulabilirsiniz.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR: Samsung Galaxy Note 3 ve Galaxy Gear’a Hızlı Bakış

BASIN BÜLTENİ

Samsung Galaxy Gear, 2 ay gibi kısa bir süre içerisinde, 800 bin satış rakamına ulaştı
 
İstanbul, 20 Kasım 2013 – Samsung Electronics, giyilebilir teknolojileri günlük yaşama daha da entegre eden Galaxy Gear ile teknolojide çığır açıyor. İnce ve zarif tasarımına ek olarak kullanıcılarına benzersiz ve entegre bir mobil deneyimi sunan Galaxy Gear, başarılı satış rakamlarına ulaştı. Dünya çapında 2 ayda 800 bin adet satılan Galaxy Gear, kullanıcıların vazgeçilmezi olmaya aday olduğunu kanıtlıyor.

Türkiye’de 799 TL son kullanıcı satış fiyatı ile tüketiciye sunulan Galaxy Gear, 4.3 güncellemesi ile Galaxy S4 cihazlarla uyumlu olarak çalışıyor. İlerleyen dönemlerde de yayınlanacak yazılım güncellemeleri sayesinde Galaxy Note II ve Galaxy S3 ile entegre olması planlanıyor.

Siyah, bej, gri, turuncu, sarı ve roze renkleriyle, modaya ve yenilikçi yaklaşımlara önem veren kullanıcıların dikkatini çeken Galaxy Gear; 1.63 inç Super AMOLED ekranı ve 1.9 megapiksel BSI sensörlü kamerasıyla da teknoloji tutkunlarını cezbediyor.

Zamandan kazanın
Her an bağlantıda kalmanızı sağlayan Samsung Galaxy Gear kullanıcıyı çağrılar, metin mesajları, e-postalar hakkında bilgilendirirken aynı zamanda bu mesajların ön izlemesini görüntüleyerek mesajları okuma ya da göz ardı etme olanağı sunuyor. Galaxy Gear’a gelen bir e-postayı görüntülemek için ise Galaxy Note’u Galaxy Gear’a yaklaştırmak yeterli. Smart Relay (Akıllı Görüntüleme) özelliği, yaklaştırıldığı anda e-postanın Galaxy Note 3’te görüntülenmesini sağlıyor.

Telefonu elinizde tutmaya gerek kalmadan konuşun
Galaxy Gear’da bulunan dahili hoparlör sayesinde telefonu elinizde tutmaya gerek kalmaksızın görüşmelerinizi yapabilirsiniz. Örneğin, bir yandan alışveriş torbalarınızı taşırken, diğer taraftan Galaxy Gear ile gelen aramalara yanıt verebilir, mesaj yazabilir, alarmınızı kurabilir ya da yeni takvim girişleri oluşturabilirsiniz.

Önem verdiğiniz detayları kaydedin
1.9 megapiksellik bir kameraya sahip olan Galaxy Gear’ın Hatıra Kamerası özelliği sayesinde, fotoğraf ve video kaydedip, Galaxy Note 3 aracılığı ile sosyal medyada kişiselleştirilmiş notlarınızla paylaşabilirsiniz. Hızlı kayıt konseptini daha da geliştiren Voice Memo (Sesli Hatıra) özelliği ise, sesli kayıt yapmanıza ve bu kayıtları telefonunuza göndermenize yardımcı olur.

Galaxy Gear ile kontrol sizde
Auto Lock (Otomatik Kilit) özelliği sayesinde, Galaxy Gear, akıllı telefonunuzdan 1,5 metre uzaklaştığında telefonun ekranını kilitleyerek yabancı kişilerin telefonunuza erişimini engelliyor. Telefonumu Bul özelliği ise telefonunuz kaybolduğunda alarmını çaldırarak, akıllı cihazınızın nerede olduğunu bulmanıza yardımcı oluyor.

İLGİLİ HABERLER