Teknoloji

Samsung Galaxy Fold 2 için yeni iddia

Galaxy z Fold 2

Samsung‘un ikinci katlanabilir telefonu Galaxy Z Flip‘i 11 Şubat’ta Galaxy S20 ailesiyle birlikte tanıtmasına kesin gözüyle bakılıyor. Ancak şirketin katlanabilir telefon alanındaki hazırlıkları bununla da sınırlı kalmayacak gibi görünüyor. İddialara göre, Samsung Galaxy Fold 2 için de çalışmalar devam ediyor.

Galaxy Fold 2’nin tasarım bakımından selefi Galaxy Fold’un yolundan gitmesi bekleniyor. 11 Şubat’ta tanıtılacak Galaxy Z Flip ise tasarım bakımından Motorola’nın katlanabilir ekranlı telefonu Razr’a yakın duracak.

İddialara göre, Galaxy Fold 2’de tamamen açıldığında 8 inç büyüklüğe ulaşacak bir ekran bulunacak. Telefonun ana kamerasının 108 megapiksel çözünürlüğe sahip olacağı, ekranın plastik yerine ultra ince cam ile korunacağı ve S-Pen ile birlikte geleceği iddialar arasında yer alıyor.

Samsung Galaxy Fold 2 ne zaman tanıtılacak?

Galaxy Fold 2’nin kalbinde Qualcomm Snapdragon 865 işlemcinin yer alacağı belirtiliyor. 5G desteği de telefonda bulunacağı söylenen özellikler içinde bulunuyor.

Son zamanlarda Samsung’un beklenen ürünleriyle ilgili önemli paylaşımlar yapan XDA Developers’tan Max Weinbach, Galaxy Fold 2’nin çıkış tarihiyle ilgili de dikkat çekici bir bilgi verdi. Weinbach’a göre, katlanabilir ekranlı telefon 2020’nin ikinci çeyreği içinde resmiyet kazanacak. Nisan ile haziran aylarında tanıtılması beklenen telefonun ne zaman piyasaya çıkacağı konusunda şimdilik somut bir bilgi verilmiş değil.

İLGİLİ HABERLER