Teknoloji

Samsung Galaxy Fit 3’e dair kapsamlı detaylar yeni sızıntıyla ortaya çıktı

samsung galaxy fit 3

Samsung Galaxy Fit 3 akıllı bileklik hakkında pek çok detay daha önce sızıntılar sayesinde görülmüştü. Akıllı bileklik için hazırlanan bir pazarlama materyalinin sızmasıyla birlikte yeni bilgiler de gün yüzüne çıktı. En son sızıntı Galaxy Fit 3’ün bazı “premium” özelliklere sahip olacağını gösterirken, resmi duyurunun yakında gelmesi ihtimali de kuvvetleniyor.

Pazarlama materyallerine göre; Galaxy Fit 3 kısa önce sızan videolar ve görsellerdeki gibi dikdörtgen bir kadrana sahip olacak. Akıllı bilekliğin sağ kenarında fiziksel bir butonun yer aldığı ve kasanın da alüminyum olacağı görülüyor. Toza karşı IP68 dayanıklılık sertifikasına sahip olacağı belirtilen Galaxy Fit 3, suyun altında da 5 ATM’ye kadar basınçta çalışabilecek. Gri, gümüş ve roze altın da akıllı bilekliğin renk seçenekleri arasında yer alıyor.

Galaxy Fit 3’te 1.6 inç büyüklüğünde 402 x 256 piksel çözünürlüklü AMOLED ekran kullanıcıları karşılayacak. Yeni bilekliğin selefine kıyasla yüzde 46 daha geniş ve yüzde 11 daha ince olması beklenirken, ekranın da 2.5D camla korunacağı belirtiliyor.

samsung galaxy fit 3

Samsung Galaxy Fit 3 kapsamlı sağlık ve fitness özellikleri sunacak

Galaxy Fit 3, kapsamlı sağlık ve fitness özelliklerini bir araya getirecek şekilde tasarlanmış biri ürün profili çiziyor. Kalp atış hızı monitörü, SpO2 sensörü, stres izleyici, adım sayacı, 101 egzersiz modu desteği ve 6 modu otomatik olarak takip etme yeteneği akıllı bilekliğin özellikleri arasında sayılıyor. Buna ek olarak, kadınlar da adet döngülerini Galaxy Fit 3 ile takip edebilecek. Sızıntı, cihazın dört aşamalı analize sahip gelişmiş bir uyku takip cihazına sahip olduğunu ve ayrıca horlamayı ve kandaki oksijeni de tespit edebildiğini ortaya koyuyor. Aynı zamanda uyku koçluğu da Samsung’un sunacağı özellikler arasında yer alıyor.

Galaxy Fit 3’ün bağlantılı Galaxy Ekosistem özellikleriyle geleceği bildiriliyor. Bunlar arasında düşme algılama, acil SOS, hızlı yanıt, telefonumu bulma ve medya kontrolü yer alıyor. Akıllı bileklik, 16 MB RAM ve 256 MB depolama alanına sahip olacak. Samsung Galaxy Fit 3, enerjisini tek şarjla 13 gün dayanacağı iddia edilen 208 mAh kapasiteli pilden alacak.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER