Teknoloji

Samsung’un yeni telefonu Galaxy F55 Bluetooth sertifikası aldı

samsung galaxy f54

Samsung Galaxy F55 ile akıllı telefon portföyüne yeni bir seçenek daha eklemeye hazırlanıyor. SM-E556B/DS model numaralı Samsung cihazı, daha önce Wi-Fi Alliance veri tabanında boy göstermişti. O dönemde bu telefonun Galaxy F55 olduğu belirtilmişti. Bluetooth SIG sertifikasıyla birlikte bu iddia doğrulanıyor.

Bluetooth SIG kaydı, Galaxy F55’in Bluetooth 5.2 desteğiyle geleceğini gösteriyor. Bunun dışında telefonun diğer özelliklerini görmek mümkün olmuyor. Ancak aynı sayfada SM-C5560 model numarasının görülmesi, Galaxy F55’in bazı pazarlarda Galaxy M55 adıyla kullanıcıların karşısına çıkacağının sinyalini veriyor.

Önceki söylentiler SM-C5560’ın Galaxy C55, SM-M556E/DS’nin ise Galaxy M55 olduğunu iddia ediyordu. Her iki cihaz da Wi-Fi Alliance sertifikasına sahip. Ayrıca SM-M556B model numaralı telefon da geçtiğimiz kasım ayında Qualcomm Snapdagon 7 Gen 1 işlemci ve 8 GB RAM ile boy göstermişti.

samsung galaxy f55

Samsung Galaxy F55 için resmi duyuru çok uzak değil

Önümüzdeki dönemde Galaxy F55 hakkında daha fazla haber ve sızıntıyla karşılaşmak sürpriz olmayacaktır. Ancak Bluetooth sertifikasının gelişi, resmi duyurunun da çok uzak olmadığını gösteriyor.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER