Teknoloji

Samsung Galaxy F52 5G resmi belgelerde görüldü

samsung galaxy f52 5g

Samsung, Galaxy F serisine yeni bir üye daha eklemeye hazırlanıyor. Galaxy F52 5G adını taşıyacak bu telefon, Çin’in sertifika kurulu TENAA’nın veri tabanında görüldü. TENAA kayıtlarında Samsung Galaxy F52 5G tasarımını gösteren fotoğraflar da yer alıyor.

Galaxy F52 5G’nin ön kamerasının ekranın sol üst köşesine yerleştirildiği görülüyor. Arkadaki üçlü kamera sistemi ise dikdörtgen kamerada yer alıyor. Kameranın üzerindeki yazı sayesinde ana kamera çözünürlüğünün 64 megapiksel olduğu anlaşılıyor. Diğer kamera sensörlerinin özellikleri ise bilinmiyor.

TENAA kayıtlarına göre, telefon 64.63 × 76.3 ×8.7 mm. boyutlarında. Samsung Galaxy F52 5G’ye ihtiyaç duyduğu enerjiyi ise 4350 mAh kapasiteli pil sağlayacak. Daha önce ortaya çıkan 3C kaydı, telefonun 25W şarj desteğine sahip olacağını göstermişti.

Samsung Galaxy F52 5G, SM-E5260 model numarasıyla Bluetooth SIG kayıtlarında da görüldü. Burada akıllı telefonun Bluetooth 5.1 desteğine sahip olacağı ve çift bant Wi-Fi bağlantısıyla geleceği bilgileri yer alıyor.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER