Teknoloji

Samsung Galaxy F41 tanıtım tarihi belli oldu

samsung galaxy f41

Samsung, Galaxy F serisinin gelişini geçtiğimiz hafta doğrulamıştı. Hindistan merkezli e-ticaret sitesi Flipkart da serinin ilk üyesinin tanıtılacağı tarihi açıkladı. Samsung Galaxy F41, 8 Ekim’de Türkiye saatiyle 15.00’da başlayacak etkinlikte gözler önüne çıkacak.

Galaxy F41 için Flipkart’ta hazırlanan promosyon sayfası, telefonun tasarımını gösteriyor. Buna ek olarak, telefonun bazı teknik özelliklerini görmek de mümkün oluyor. Bu özellikler arasında sAMOLED Sonsuz-U ekran, üç arka kamera, parmak izi tarayıcısı ve 6000 mAh kapasiteli pil öne çıkıyor.

Galaxy F41’in diğer özellikleri için resmi doğrulama gelmiş değil. Ancak internete sızan kullanıcı kılavuzu, cihazda çift hoparlörün bulunacağını ve üçlü arka kameradaki sensörlerden birinin ultra geniş açılı lens olacağını doğruluyor.

Galaxy F41 daha önce de Geekbench’in benchmark testinden geçmişti. Bu test telefonda Exynos 9611 işlemci ve 6 GB RAM’in bulunacağını ortaya koymuştu. Galaxy F41’in büyük ölçüde Galaxy M31 ile aynı olacağı söylense de, iki telefon arasında arka kamera sayısı gibi bazı konularda fark olacağı biliniyor.

Tanıtım tarihi yaklaştıkça Samsung Galaxy F41 hakkında yeni detaylar duymak sürpriz olmayacaktır.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER