Teknoloji

Samsung Galaxy F41 için ilk tanıtım videosu geldi

samsung galaxy f41

Samsung Galaxy F41 ile resmen tanışmak için iki hafta beklemek gerekiyor. Ancak 8 Ekim’de gerçekleşecek tanıtımdan önce telefona dair pek çok şey görüleceğe benziyor. Samsung’un Hindistan ofisi tarafından paylaşılan ilk tanıtım videosu, telefona dair pek çok detay gösteriyor.

Videonun tanım bölümünde hem Samsung’un internet sitesine hem de Hindistan’da cihazın satışını gerçekleştirecek Flipkart’a giden bağlantılar bulunuyor. F41’in tasarımının ve üretiminin Samsung’un Hindistan’ın Noida şehrindeki fabrikasında yapıldığını belirtmekte fayda var.

Telefonun teknik özellikleri tarafında ise pek fazla şey bilinmiyor. Ekranda Super AMOLED panelin bulunduğu, telefona enerjisini 6000 mAh pilin verdiği ve arka paneldeki parmak izi tarayıcısı bilinenler arasında başı çekiyor.

Google Play Console ve Geekbench sızıntıları ise telefona dair daha fazla detay veriyor. Galaxy F41’de Exynos 9611 işlemciye 6 GB RAM’in eşlik etmesi, ekran çözünürlüğünün 1080p olması, 64 megapiksel ana kamera ve çift hoparlör bilinen diğer bilişenler arasında bulunuyor.

8 Ekim’de gerçekleşecek tanıtım öncesinde Samsung Galaxy F41 ile ilgili daha fazla detay öğrenmek sürpriz olmayacaktır.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER