Teknoloji

Samsung Galaxy F23 5G desteğiyle gelecek

Samsung geçtiğimiz yıl Galaxy M22 modelini bazı ülkelerde F22 ismiyle piyasaya sürmüştü. İnternete sızan yeni bir Geekbench benchmark testi sonucu, bu telefonun takipçisinin de yolda olduğunu gösteriyor. Samsung Galaxy F23 adını taşıması beklenen telefon, SM-E236 model numarasını taşıyor. Geçtiğimiz yıl çıkan Galaxy F22’nin model numarası SM-E225 idi.

Benchmark testinin sonucu, telefonun kalbinde Qualcomm’un Snapdragon 750G işlemcisinin bulunduğunu gösteriyor. Bu işlemcinin varlığı, telefonda 5G desteğinin bulunacağı anlamına geliyor.

Galaxy F22’nin kalbinde MediaTek Helio G80 işlemci mevcut. Dolayısıyla Samsung’un işlemci anlamında hatırı sayılır bir sıçrama vadettiği söylenebilir. 6 GB RAM ve Android 12 de benchmark testinin gösterdiği özellikler arasında bulunuyor.

samsung galaxy f23Samsung Galaxy F23, bazı pazarlarda Galaxy M23 adıyla satışa sunulabilir. Geçtiğimiz yıl Galaxy F22 ve M22 arasında pil kapasitesi ve şarj hızı dışında bir fark bulunmuyordu. Benzer bir durumun bu yıl tekrarlanması da sürpriz olmayacaktır.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER