Teknoloji

Samsung Galaxy F22 resmiyet kazandı

Samsung Galaxy F22 sonunda Hindistan’da gözler önüne çıktı. Güney Koreli üretici, Galaxy A22’yi Asya pazarına farklı bir isimle çıkarıyor. Akıllı telefonun kalbinde MediaTek’in Helio G80 işlemcisi bulunurken, dört arka kamera ve Super AMOLED kamera da telefonun özellikleri arasında yer alıyor.

Galaxy F22 ve A22 bazı noktalarda birbirlerinden ayrılıyor. Arka panelin dalgalı tasarımının yanı sıra renk seçeneklerinde de iki telefon ayrışıyor. F22 için siyah ve mavi olmak üzere iki renk seçeneği sunuluyor.

48 megapiksel ana arka kameraya 8 megapiksel ultra geniş açılı kamera eşlik ediyor. 2 megapiksel çözünürlüklü iki sensör de sistemi tamamlıyor. Telefonun önünde ise 13 megapiksel kamera bulunuyor.

samsung galaxy f22Akıllı telefona ihtiyaç duyduğu enerjiyi 6000 mAh kapasiteli pil veriyor. Bu pil, telefonun en kilit özelliklerinden biri olarak ön plana çıkıyor. 6.4 inç büyüklüğündeki Super AMOLED ekran HD+ çözünürlüğe sahip. Ekranın yenileme hızı ise 90 Hz. Ancak telefonun parmak izi tarayıcısı ekranın içi yerine güç butonuna yerleştirilmiş.

Samsung Galaxy F22 için 4 GB RAM ve 64 GB depolama alanı ile 6 GB RAM ve 128 GB depolama alanı olmak üzere iki yapılandırma seçeneği sunuluyor. Akıllı telefon 13 Temmuz’da 12499 rupiden (1454 TL) başlayan fiyatlarla piyasaya çıkacak.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER