Teknoloji

Samsung Galaxy F22 Bluetooth sertifikası aldı

galaxy a22

Samsung Galaxy F serisinin açılışı geçtiğimiz ekim ayında F41 modeliyle yapılmıştı. F41’i şubat ayında tanıtılan F62 takip etmişti. Güney Koreli şirket, bu seriye yeni bir model daha eklemeye hazırlanıyor. İnternete sızan Bluetooth sertifikası, Samsung Galaxy F22 adını taşıyan telefonun çıkışının yaklaştığını gösteriyor.

Bluetooth sertifikasında Galaxy F22’nin teknik özelliklerine dair detaylar görmek mümkün olmuyor. Ancak bu sertifika, Galaxy F22’nin A22’nin yeniden isimlendirilmiş versiyonu olduğunu doğruluyor. Çünkü belgede A22’nin de ismi geçiyor.

Bu da Galaxy F22’nin kalbinde Helio G80 işlemci olduğu anlamına geliyor. 6.4 inç 90 Hz HD+ Super AMOLED ekran, Android 11 ve OneUI Core 3.1 kullanıcı arayüzü, kenara entegre parmak izi tarayıcısı, 15W şarj desteğine sahip 5000 mAh pil, bu telefonun özellikleri arasında yer alıyor.

samsung galaxy f22Samsung Galaxy F22, 13 megapiksel ön kamerayla gelecek. Telefonun arkasındaki dörtlü kamera sisteminde ise ana kamera görevini 48 megapiksel sensör üstleniyor. 8 megapiksel ultra geniş açılı kamera, 2 megapiksel derinlik sensörü ve 2 megapiksel makro kamera da telefonda mevcut.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER