Teknoloji

Yakında tanıtılması beklenen Galaxy F14’ün renk seçenekleri görüldü

samsung galaxy f14

Samsung kısa süre önce Galaxy M14 modelinin duyurusunu yapmıştı. Bu telefonun kardeşi olarak nitelenebilecek Galaxy F14 de yakında resmiyet kazanacak gibi görünüyor. Daha önce Google Play Console’da görülen Samsung Galaxy F14 hakkındaki sızıntılara şimdi de arka panelini ve renk seçeneklerini gösteren görsel eklendi.

Görselde Galaxy F14 yeşil ve pembe-mor karışımı renk seçenekleriyle yer alıyor. Arka panele iki kameranın birbirinden ayrı şekilde yerleştirilmesi, Samsung’un bu telefonda da 2023’teki tasarım dilinden uzaklaşmayacağını gösteriyor. Akıllı telefon, üçüncü kamerası olmayan bir Galaxy M14 gibi görünüyor.

Görselde telefonun ön panelini görmek mümkün olmuyor. Ancak Samsung’un Sonsuz-V ekranını tercih etme ihtimalinin yüksek olduğu belirtiliyor. Google Play Console kayıtlarına göre, akıllı telefon 6.6 inç büyüklüğünde 90 Hz LCD ekranla geliyor. Exynos 1330 işlemci ve 6000 mAh pil de telefonun özellikleri arasında sayılıyor.

Samsung Galaxy F14 önümüzdeki hafta resmiyet kazanabilir

Samsung Galaxy F14’ün önümüzdeki hafta itibarıyla resmiyet kazanması bekleniyor. Tanıtıma kadar telefonla ilgili yeni detayların gün yüzüne çıkması sürpriz olmayacaktır.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER