Teknoloji

Samsung Galaxy F13’ün tanıtım tarihi açıklandı, önemli özellikleri ortaya çıktı

samsung galaxy f13
Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

Samsung Galaxy F13 ile Galaxy F serisine bir seçenek daha ekleyecek. Hindistan merkezli e-ticaret sitesi Flipkart’taki ürün sayfası telefonun tanıtım tarihini, tasarımını ve temel özelliklerini gözler önüne seriyor.

Akıllı telefon Hindistan’da 22 Haziran’da gözler önüne çıkacak. Telefon için en az üç renk seçeneği sunulacak. Full HD+ çözünürlüklü LCD ekran ve 15W şarj desteğine sahip 6000 mAh pil de telefonun özellikleri arasında yer alıyor.

Telefon 8 GB RAM ile gelecek. Buna ek olarak, RAM Plus özelliğiyle bellek kapasitesi sanal şekilde artırılabilecek. Telefonda Otomatik Veri Değiştirme olarak adlandırılan bir özellik de bulunacak.

samsung galaxy f13Flipkart tarafından paylaşılan görseller, telefonun parmak izi tarayıcısının güç butonuna entegre edildiğini gösteriyor. 3.5 mm. kulaklık jakı bulunan telefonda USB-C girişi de mevcut.

samsung galaxy f13Flipkart’ın paylaşımlarında telefonun işlemcisi hakkında bir bilgi yer almıyor. Ancak Geekbench’in benchmark testi, F13’ün Exynos 850 işlemciyle geleceğini doğrulamıştı.

samsung galaxy f13Samsung Galaxy F13, geçtiğimiz ayın sonlarında resmiyet kazanan Galaxy M13‘e benzer bir cihaz olacak. Galaxy M13 HD+ ekran, 4 GB RAM ve 5000 mAh pil gibi özellikleriyle F13’ten ayrılıyor. İki telefon arasında başka farkların olup olmadığını görmek için 22 Haziran’ı beklemek gerekiyor.

İLGİLİ HABERLER