Teknoloji

Samsung Galaxy F04 yakında resmiyet kazanacak

samsung galaxy f04

Samsung Galaxy F04 ile akıllı telefon portföyüne yeni bir seçenek daha eklemeye hazırlanıyor. Bu telefonun ilk durağı Hindistan olacak. Flipkart tarafından satılacak telefonun satış fiyatının da 8000 rupinin (1809 TL) altında kalacağı söyleniyor.

Bu telefonun tüm özellikleri henüz açıklanmış değil. Ancak akıllı telefonun Galaxy A04 veya A04e’nin yeniden adlandırılmış bir versiyonu olması bekleniyor. Çift arka kamera ve 8 GB RAM bu telefonun ön plandaki özellikleri olarak dikkat çekiyor.

Galaxy F04’ün A04 cihazlarına oldukça yakın bir yerde duracağı rahatlıkla söylenebilir. Akıllı telefonda 6.5 inç büyüklüğünde bir ekran bulunuyor. Bu ekranın üstündeki damla çentik 5 megapiksel ön kameraya ev sahipliği yapıyor.

samsung galaxy f04

Samsung Galaxy F04 5000 mAh pille gelecek

Telefona ihtiyaç duyduğu enerjiyi 5000 mAh kapasiteli pil verecek. Bağlantı tarafında LTE desteği sunulacak. Renk seçenekleri ise mor ve yeşil olacak.

Samsung Galaxy F04 hakkında bilinenler şu an için bunlarla sınırlı olsa da, yakında yeni detayların gün yüzüne çıkması sürpriz olmayacak.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER