Teknoloji

Samsung Galaxy F serisi için sosyal medya paylaşımları başladı

samsung galaxy f

Samsung Galaxy F serisiyle kullanıcılarına sunduğu seçeneklere yenilerini eklemeye hazırlanıyor. Şirket, sosyal medya hesaplarında Galaxy F isminin geçtiği paylaşımlar yapmaya başladı.

Samsung’un yeni serisinin varlığı bundan kısa bir süre önce doğrulanmıştı. Serinin ilk üyesi olması beklenen Galaxy F41, Google Play Console üzerinde görülmüştü. Bu sayede telefona dair bazı detayları öğrenmek de mümkün olmuştu.

Samsung, Galaxy M serisinin satışı için Hindistan’da Amazon ile iş birliği yapmıştı. Galaxy F serisinin satışlarında ise, en azından ilk etapta, Flipkart ile ortak bir çalışma yürütülecek. Flipkart’ın Twitter hesabında da Galaxy F serisinin gelişini müjdeleyen paylaşımlar yapılıyor.

Hint duyumcu Mukul Sharma da Samsung’un Hindistan’daki internet sitesinde Galaxy F41’in destek sayfasını buldu. Galaxy F serisindeki F harfi “Full On” ibaresini temsil ediyor.

Google Play Console’daki ürün sayfasına göre, Galaxy F41’in kalbinde Samsung’un Exynos 9611 işlemcisi bulunuyor. Bu işlemciye 6 GB RAM’in eşlik edeceği görülse de, farklı bellek kapasitesi seçeneklerinin sunulması da muhtemel görünüyor. Full HD+ çözünürlüklü panelin büyüklüğünün ise 6.1 veya 6.2 inç olduğu belirtiliyor. Android 10 işletim sistemi ve One UI kullanıcı arayüzü de bilinen özellikler arasında bulunuyor.

Samsung Galaxy F serisi için henüz bir çıkış tarihi açıklamış değil. Ancak bu konudaki detayların önümüzdeki günlerde netleşmesi bekleniyor.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER