Teknoloji

Samsung Galaxy F ile ilgili ilk resmi bilgileri önümüzdeki ay paylaşabilir

samsung galaxy f

Samsung‘un katlanabilir ekranlı bir akıllı telefon üzerinde çalıştığı uzun süredir biliniyor. Galaxy F adıyla anılan akıllı telefona dair hazırlıklarda sona yaklaşıldığı da bilinenler arasında yer alıyor. Son haberlere göre, Samsung Galaxy F ile ilgili ilk bilgileri kasım ayında kamuoyuyla paylaşmayı planlıyor.

Galaxy F’e dair ilk bilgilerin paylaşılacağı sahne ise Samsung’un geliştirici konferansı olacak. Şirketin ilk geliştirici konferansının kapıları 7 Kasım’da açılacak. ABD’de gerçekleştirilecek etkinlikte Samsung’un ağustos ayında gözler önüne çıkardığı akıllı hoparlörü Galaxy Home hakkında da daha fazla detay paylaşılacak.

Galaxy F’e dair ilk bilgilerin kasım ayında paylaşılabileceği konusunda ilk işaret Samsung’un mobil biriminin CEO’su DJ Koh’tan gelmişti. Koh, verdiği bir röportajda telefonun kasım ayında tanıtılabileceğini belirtmişti. Ancak daha sonra çıkan bilgiler ve son haberler, Samsung’un kasım ayında Galaxy F ile ilgili olarak sınırlı bir bilgi paylaşımı yapacağını gösteriyor.

Son dedikodulara göre, Samsung Galaxy F katlanmışken 4.6 inç, açıldığında ise 7.3 inç büyüklüğünde olan bir ekran taşıyacak. Akıllı telefonun katlanabilir ekranını Gorilla Glass tarafından üretilen camın yerine Sumitomo Chemical tarafından üretilen şeffaf pollimidin koruyacağına dair haberler de bir süre önce gündeme gelmişti. Şeffaf pollimidin Gorilla Glass’a kıyasla daha esnek olması nedeniyle bu yönde bir tercihin yapıldığı belirtilmişti.

Samsung Galaxy F için gerçek tanıtım CES 2019’da gerçekleştirilebilir

Samsung Galaxy F için gerçekleştirilecek asıl tanıtım ise oklar 2019’un ilk günlerinde ABD’nin Las Vegas şehrinde gerçekleştirilecek CES 2019’u işaret ediyor. Şirketin CES 2019’dan bir ay sonra Barselona’da gerçekleştirilecek MWC 2019’da da Galaxy S10 ve S10+ modellerini tanıtması bekleniyor.

İLGİLİ HABERLER