Teknoloji

Samsung Galaxy F ile ilgili detaylar yavaş yavaş netleşiyor

samsung galaxy f
Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

Samsung‘un katlanabilir ekranlı telefonunu 7 Kasım’da ABD’nin San Francisco şehrinde başlayacak geliştirici konferansının açılış etkinliğinde ilk kez gözler önüne çıkarması bekleniyor. Bu duyuruya kısa bir süre kalmışken, Samsung Galaxy F adını taşıyacağı söylenen telefona dair detaylar da netleşiyor.

SamMobile sitesinde yer alan habere göre; akıllı telefon ABD’de SM-F900U, Avrupa’da SM-F900F ve Asya’da da SM-900N model numaralarına sahip olacak. Bu da akıllı telefonun tüm dünyada piyasaya sürüleceği anlamına geliyor.

Haberde akıllı telefonun 512 GB dahili depolama alanına sahip olacağı bilgisi de yer alıyor. Bu da telefonun üst segmentte konumlanacağının ve fiyat etiketinde yüksek bir meblağın yazacağının işaretçisi olarak değerlendiriliyor.

Samsung’un akıllı telefonunda fazlasıyla özelleştirilmiş bir Android deneyimi sunacağı ve bunun için Google ile birlikte çalıştığı belirtiliyor. Telefonun en az bir versiyonunun çift SIM desteğine sahip olacağı da konuşulanlar arasında yer alıyor.

SamMobile sitesi başka bir noktaya daha dikkat çekmeyi ihmal etmiyor. Genel beklenti Galaxy F’in katlanabilir ekranlı model olması yönünde olsa da, Samsung’un bu ismi bir süredir konuşulan oyun telefonu ailesine ayırmış olabilmesinin de ihtimaller arasında olduğu belirtiliyor.

Samsung Galaxy F ile ilgili daha net detaylar için 7 Kasım’ı beklemek gerekiyor. Güney Koreli şirketin telefon hakkında ilk bilgileri 7 Kasım’da verdikten sonra asıl duyuruyu CES 2019’da  yapabileceği de söyleniyor.

İLGİLİ HABERLER