Manşetler

Samsung Galaxy E7 ve E5’i duyurdu

samsung-galaxy-e7-e5

Samsung, CES 2015 kadrosuna yeni akıllı telefonları dahil etmeyi de ihmal etmedi. Şirket yeni akıllı telefonları Galaxy E7 ve E5’i görücüye çıkardı. Gençleri hedef kitlesine oturtan Samsung Galaxy E7 ve E5, büyük ekranları ve gelişmiş ön kameralarıyla dikkat çekiyorlar.

5.5 inç Super AMOLED ekrana sahip olan Samsung Galaxy E7, gücünü 1.2 GHz dört çekirdekli işlemcisinden alıyor. Bu işlemciyi 2 GB RAM ve 16 GB dahili hafıza destekliyor. microSD kart desteğiyle bu alanın üstüne 64 GB daha eklenebiliyor. 2400 mAh kapasiteli pil, 13 megapiksel arka kamera, 5 megapiksel ön kamera ve HSPA+ bağlantısı cihazın diğer özellikleri arasında bulunuyor.

Samsung Galaxy E5 ise E7’nin bir alt klasmanında konumlanıyor. 5 inç Super AMOLED ekrana sahip cihaz, 1.2 GHz dört çekirdekli işlemci, 1.5 GB RAM, 16 GB dahili hafıza, 64 GB’ye kadar microSD desteği, 2400 mAh kapasiteli pil, 8 megapiksel arka kamera, 5 megapiksel ön kamera ve HSPA+ bağlantısı barındırıyor.

Yekpare kasa tasarımlarına sahip olan iki telefonda da Samsung’un ultra güç koruma modu, özel mod ve çoklu ekran özelliği bulunuyor. Samsung Galaxy E7 ve E5’in fiyatı ve piyasaya çıkış tarihleri konusunda ise henüz bir bilgi bulunmuyor.

İLGİLİ HABERLER