Manşetler

Samsung Galaxy Core Advance 2014’ün başında satışa sunulacak

Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

Samsung farklı bütçe seçeneklerine yönelik akıllı telefonları duyurmayı sürdürüyor. Şirket son olarak üst sınıf Galaxy serisi akıllı telefonların arayüz seçeneklerini daha uygun bir fiyatla sunan Galaxy Core Advance’i duyurdu. 800 x 480 piksel çözünürlüğünde TFT bir ekran barındıran Galaxy Core Advance’te 1.2 GHz çift çekirdekli işlemciye 1 GB RAM ve 8 GB dahili hafıza eşlik ediyor. Akıllı telefonun hafızası microSD kart ile maksimum 64 GB daha genişletilebiliyor. 5 megapiksellik bir arka kameraya sahip olan Galaxy Core Advance’in ön kamerası ise 0.3 megapiksel.

samsung-galaxy-core-advance-161213

133.3 x 70.5 x 9.7 mm.’lik boyutlarıyla ile kompakt bir cihaz profili çizen Galaxy Core Advance, tartıda 145 gram geliyor. Soft Feel teknolojisiyle hazırlanmış bir arka kapağa sahip olan akıllı telefonla birlikte eski Android cihazlarda bulunan fiziki tuşlar da geri dönüyor. Galaxy Core Advance ses kaydı, kamera, ses kontrolü, menü, ana ekran ve açma kapama için de özel tuşlara sahip.

S Voice, S Translator, Group Play gibi Samsung uygulamalarını barındıran akıllı telefonda 4G bağlantı özelliği bulunmuyor. 2000 mAh kapasiteli bir pil barındıran Galaxy Core Advance kutusundan Android Jelly Bean işletim sistemiyle çıkacak. 2014’ün başında derin mavi ve inci beyazı renk seçenekleriyle tüketiclerle buluşacak olan Galaxy Core Advance’in öncelikli olarak hangi ülkelerde satışa sunulacağı ve fiyatının ne olacağı şu an için bilinmiyor.

İlgili >> Samsung Tomorrow

İLGİLİ HABERLER