Teknoloji

Android 4.0 ile çalışan 16 megapiksel Samsung Galaxy Camera IFA 2012’de boy gösterebilir

Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

Samsung’un IFA sürprizleri arasında Nikon’un Android işletim sistemli Coolpix S800c fotoğraf makinesine rakip olabilecek Samsung Galaxy Camera ve Galaxy S Camera adını taşıyacak bir ürün de yer alıyor olabilir. GSMArena’nın belirttiğine göre 4.8 inç’lik Super AMOLED ekrana sahip olacak bu ürün Android 4.0 Ice Cream Sandwich ile çalışacak. 16 megapiksel sensör, 10x zum ve açılır Xenon flaş da ürünün diğer özellikleri arasında bulunacak.

Samsung’un Android işletim sistemli fotoğraf makinesinin taslağına bakıldığında görünüş açısından basçek makinenin arkasına yapıştırılmış bir Samsung Galaxy S III gibi göründüğünü söylemeliyiz. Akıllı telefon ortalamasına göre daha büyük bir sensörün varlığı daha kalın bir cihaz anlamına geliyor. Galaxy  Camera’nın S III’e göre 1.5-2 kat daha kalın olması muhtemel. Bu da cihazın 12.9 ile 17.2 mm. arasında bir kalınlığa sahip olacağı anlamına geliyor.

Samsung Galaxy Camera’nın hem Wi-Fi hem de Wi-Fi + 3G modellere sahip olması bekleniyor. Sonuncu modelde yer alacak hücresel şebeke bağlantısı sadece veri alışverişine izin verecek. Samsung’un mobil operatörlerle özel cihaz teklifleri için görüşmeler yaptığı da söyleniyor. Ürünün bu hafta içinde IFA’da boy göstermesi muhtemel. Eğer ürün resmiyet kazanırsa, detaylarını burada bulacağınızdan emin olabilirsiniz.

İlgili >> GSMArena

İLGİLİ HABERLER