Manşetler

Samsung Galaxy Camera 1699 TL’lik peşin fiyatla Avea tarafından satışa sunuldu

Samsung’un geçtiğimiz ağustos ayında IFA 2012’de tanıttığı Android işletim sistemli akıllı fotoğraf makinesi Samsung Galaxy Camera nihayet Türkiye’ye giriş yapıyor. Son günlerde etrafta reklamlarını ve tanıtımlarını sıklıkla görmeye başladığımız bu cihaz Avea tarafından satılacak.

Yazdır

4.8 inç’lik kapasitif dokunmatik ekran barındıran Samsung Galaxy Camera 1.4 GHz dört çekirdekli işlemci taşıyor. 8 GB dahili bellek barındıran bu dijital fotoğraf makinesinin barındırdığı microSDHC/SDXC kart yuvası 64 GB’ye kadar kapasiteli bellek kartlarını destekliyor. GPS, GLONASS desteği sayesinde çekilen fotoğraflara konum etiketi ekleyen kamerada dahili Wi-Fi desteğinin yanı sıra hücresel şebeke desteği de bulunuyor. Bu da Galaxy Camera ile çektiğiniz fotoğrafları e-posta veya sosyal ağlar üzerinden hemen paylaşabileceğiniz anlamına geliyor.

Android 4.1 Jelly Bean ile yüklü gelen Samsung Galaxy Camera’da Google Play Store erişimi de bulunuyor. Bu sayede istediğiniz uygulamayı makineye indirip kullanmanız mümkün. Örneğin, indireceğiniz Instagram uygulaması sayesinde makineyle çektiğiniz kaliteli fotoğrafları bu sosyal ağ üzerinden anında paylaşabilirsiniz.

Samsung Galaxy Camera’nın kamerasına biraz daha yakından baktığımızda 1/2.3 16 megapiksel BSI CMOS sensör, geniş açılı lens (23 mm, 35 mm eşdeğer) ve 21x optik zum gibi özellikleri barındırdığını görüyoruz. Ayrıca makinede açılır Xenon flaş da yer alıyor.

Samsung Galaxy Camera Avea İletişim Merkezleri’nde 1699 TL’lik peşin fiyatla satışa sunuluyor. Ayrıca Avea’nın bu makineye sahip olmak isteyenler için hazırladığı özel teklifler de çok yakında duyurulacak.

İLGİLİ HABERLER