Teknoloji

Samsung Galaxy Camera 8 Kasımda Büyük Britanya’da piyasaya çıkıyor

Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

Samsung’un geçtiğimiz IFA fuarında tanıttığı, Android işletim sistemini dijital fotoğraf makinesiyle buluşturan Samsung Galaxy Camera’nın Büyük Britanya’da piyasaya çıkış tarihi belli oldu. 16.1 megapiksel sensörlü, 21x optik zum, dört çekirdekli işlemci barındıran Android 4.1 Jelly Bean yüklü dijital fotoğraf makinesi 8 Kasım tarihinde bu ülkede piyasaya çıkıyor.

galaxy-camera_d2

Samsung Galaxy Camera’nın akıllı telefon ve tabletlerden alıştığımız Android işletim sistemini barındırması bu cihaza her türlü uygulamanın yüklenmesine olanak sağlıyor. Bunun üzerine bir de 3G ve Wi-Fi desteğini ekleyin. Karşınızda her yerde, her an paylaşım yapma imkanı sunan bir fotoğraf makinesi duruyor. Böylelikle fotoğraf makinesiyle yaptığınız çekimleri Instagram, Twitter veya Facebook gibi ortamlarda, doğal Android uygulamaları yardımıyla paylaşmanız mümkün oluyor.

Samsung Galaxy Camera’nın fotoğraf makinesi özelliklerine baktığımızda 16.1 megapiksel arka aydınlatmalı CMOS sensör, 23 mm. diyafram açıklıklı lens ve optik görüntü sabitleme gibi özelliklerin varlığını görüyoruz. 21x optik zum barındıran bu cihaz Full HD video kaydı veya 120fps yavaş çekim 720p video kaydı da yapabiliyor. Telefon tarafında ise Galaxy Camera telefon görüşmeleri yapma dışında bir Android telefonunun sunduğu tüm özelliklere sahip. HSPA+, Wi-Fi a/b/g/n, Bluetooth 4.0, HDMI 1.4, 8 GB dahili bellek, microSDXC kart yuvası, 1.4 GHz dört çekirdekli işlemci bu fotoğraf makinesinin başlıca teknik özelliklerini oluşturuyor. 720p ekranıysa dokunmayla kontrollere izin veriyor.

Samsung Galaxy Camera’nın Büyük Britanya’da 400 pound gibi bir fiyattan satılacağı; beyaz ve siyah renklerinin bulunacağı belirtiliyor. Samsung Galaxy Camera’nın Avrupa satışı başladığına göre bu cihazın fazla vakit kaybetmeden Türkiye’ye de gelmesini bekleyebiliriz.

İlgili >> Jessops (1), (2)

İLGİLİ HABERLER