Teknoloji

Samsung Galaxy C55 Google Play Console’da görüldü

samsung galaxy m55

Samsung, en son Galaxy C serisi telefonunu bundan 7 yıl önce çıkarmıştı. Şirket uzun bir aradan sonra bu seriyi geri döndürmeye hazırlanıyor. Google Play Console kaydı da Samsung Galaxy C55 modelinin yolda olduğunu gösteriyor.

Akıllı telefon veri tabanına m55xqeea model numarasıyla giriş yaptı. Bu da akıllı telefonun farklı pazarlar veya satış kanalları için tasarlanmış bir Galaxy M55 (aynı zamanda Galaxy F55) olabileceği anlamına geliyor.

Telefonun ana özelliklerine bakıldığında da bu yakınlık doğrulanıyor. Galaxy C55’in kalbindeki Qualcomm Snapdragon 7 Gen 1 işlemciye eşlik eden RAM seçenekleri 8 GB’a kadar uzanıyor. Akıllı telefonun kutusundan Android 14 ile çıkacağı da Google Play Console kaydının gösterdikleri arasında yer alıyor.

samsung galaxy c55

Akıllı telefon görselde üç arka kamerayla boy gösteriyor. Eğer Galaxy C55 tahmin edildiği gibi bir Galaxy M55 klonu olacaksa, 50 megapiksel ana kameraya 8 megapiksel ultra geniş açılı ve 2 megapiksel portre kameranın eşlik etmesi muhtemel görünüyor.

Samsung Galaxy C55 ne zaman tanıtılacak?

Google Play Console kaydı, Samsung Galaxy C55’in çıkış tarihi konusunda net bir bilgi vermiyor. Ancak bu veri tabanına eklenmesi, telefonun resmi duyurusunun uzak olmadığı anlamına geliyor.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER