Teknoloji

Samsung Galaxy Buds Pro için bir sızıntı daha

samsung galaxy buds pro

Kablosuz Samsung Galaxy Buds Pro kulaklıkla ilgili sızıntı ve dedikodular bir süredir etrafta dolaşıyor. Kulaklığın teknik özellikleri daha önceki sızıntılarda görülmüştü. Bunların en yenisi de kablosuz kulaklığın yurt dışı satış fiyatını gösteriyor.

Walking Cat rumuzlu Twitter kullanıcısı tarafından paylaşılan slaytlara bakıldığında Galaxy Buds Pro’nun ABD’de 199 dolar karşılığında satılacağı görülüyor. Bose’nin gürültü engelleme özelliğine sahip QuietComfort Earbuds kulaklığı ABD’de 279 dolar karşılığında satılıyor.

Galaxy Buds Pro’da suya ve toza karşı dayanıklılık için IPX7 sertifikası bulunuyor. 8 saatlik dinleme süresinin şarj kutusuyla 28 saate çıkabileceği belirtiliyor. Walking Cat, Galaxy Buds Pro’yu Samsung’un diğer kablosuz kulaklıklarıyla karşılaştıran bir görseli de paylaştı.

samsung galaxy buds proWalking Cat’in paylaşımları bunlarla sınırlı kalmadı. Başka bir görsel de Galaxy Buds Pro’nun aktif gürültü engelleme sisteminin nasıl işleyeceğini gösteriyor. 11 mm. alçak titreşimli hoparlör ve 6.5 mm. tiz hoparlörün varlığı göze çarparken, uzaysal ses özelliğiyle ilgili dedikodular da bu slaytla doğrulanıyor.

samsung galaxy buds proSamsung Galaxy Buds Pro büyük ihtimalle önümüzdeki ay resmiyet kazanacak. Kablosuz kulaklığın Galaxy S21 serisiyle birlikte tanıtılması bekleniyor.

İLGİLİ HABERLER