Teknoloji

Samsung ve Adidas’tan özel Galaxy Buds Pro

samsung galaxy buds pro adidas
Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

Samsung, en yeni kablosuz kulaklığının çekiciliğini artırmak adına Adidas ile güçlerini birleştiriyor. Şirket bu girişimde bir taraftan da “çevre dostu” yönünün altını çiziyor. Güney Kore’de satışa sunulacak olan Samsung Galaxy Buds Pro Adidas Original Special Pack, beyaz üstüne yeşil şeritli kutusuyla geliyor.

Bu özel kulaklığın şarj kutusu da oldukça havalı görünüyor. Taşıma kutusu, siperliği yeşil üzerinde Adidas logosu bulunan küçük bir şapka görünümünde. Kutunun içindeki kulaklık içinse kullanıcılara siyah, gümüş ve menekşe moru renk seçenekleri sunuluyor. Kulaklık topuzlarının üzerinde Adidas logosu bulunmuyor. Kutuda Stan Smith almakta kullanılabilecek bir indirim kuponu da mevcut.

Kullanıcılar kulaklığı bir Galaxy telefonla eşleştirdiklerinde kilit ekranı, ikonlar, mesajlar ve çağrı ekranları özel bir Adidas Originals temasının kilidini açmış olacak. Taşıma kutusu geri dönüştürülmüş plastikle yapılırken, kulaklığın da yüzde 20 oranında geri dönüştürülmüş materyallerle üretildiği ifade edildi.

Samsung Galaxy Buds Pro Adidas Original Special Pack, 7 Nisan’da satışa sunulacak. Sadece 6 bin adet satılacak olan kulaklığın fiyat etiketinde 279 bin won (2013 TL) yazacak.

İLGİLİ HABERLER