Teknoloji

Samsung Galaxy Buds Plus sızıntısı artan pil ömrünü gösteriyor

samsung galaxy buds
Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

Samsung Galaxy Buds Plus hakkındaki haberler bir süre önce etrafta dolaşmaya başlamıştı. Tasarım bakımından orijinal Galaxy Buds ile aynı yerde durması beklenen Galaxy Buds Plus’a dair detaylar, ünlü duyumcu Evan Blass tarafından paylaşılan bir görselle ortaya çıktı.

Galaxy Buds Plus‘ın orijinal Galaxy Buds’a kıyasla en önemli artı noktası pil ömrü olacak gibi görünüyor. Galaxy Buds Plus, tek bir şarjla 11 saat boyunca çalışabilecek. Orijinal Galaxy Buds’ta bu süre 6 saat. Taşıma kutusunun da devreye girmesiyle birlikte Galaxy Buds Plus’ta 22 saat boyunca kullanım mümkün olacak. Orijinal Galaxy Buds’a sahip olanlar, kulaklıklarını 13 saat boyunca kullanabiliyor.

Sızan özellik karşılaştırma listesi, Galaxy Buds Plus’ın her bir topuzunda özel alçak titreşimli ve yüksek tiz hoparlörleri bulunacağını belirtiyor. Orijinal Galaxy Buds’ta her bir kulaklık topuzunda sadece tek bir kulaklık yer alıyor. İkinci bir dış mikrofonun eklenmesi de Galaxy Buds Plus’ın yenilikleri arasında bulunuyor. Bu sayede orijinal Galaxy Buds’ın eleştirilen noktalarından biri olan görüşme kalitesinin iyileştirilmesi amaçlanıyor.

Görsel açıdan Galaxy Buds Plus ile Galaxy Buds arasında bir fark bulunmuyor. İki kulaklığın boyutları da aynı. Ancak Galaxy Buds Plus tartıda çok az daha ağır çekiyor gibi görünüyor. Kulak topuzunun dışındaki dokunmatik alan ise ses ve şarkı kontrollerinin yanı sıra Spotify’ı hızlı şekilde başlatmak için kullanılabilecek. Bu özellik Samsung ve Spotify arasındaki uzun soluklu işbirliğinin en yeni halkalarından biri olarak değerlendirilebilir.

Samsung Galaxy Buds Plus Galaxy S20 ile tanıtacak

Galaxy Buds Plus’ı birden fazla cihazla eş zamanlı şekilde eşleştirmek de mümkün olacak. Tek cihaz sınırı da Galaxy Buds’ın rahatsız edici yönlerinden biri olarak gösteriliyordu.

Samsung Galaxy Buds Plus, önümüzdeki hafta Galaxy S20 ile birlikte resmen gözler önüne çıkacak. Galaxy Buds Plus’ın fiyat etiketinde 149 dolar yazacak. Kulaklık için siyah, beyaz, kırmızı ve mavi renk seçenekleri sunulacak.

İLGİLİ HABERLER