Teknoloji

Yeni Samsung Galaxy Buds için bir işaret daha

samsung galaxy buds

Yeni Samsung Galaxy Buds hakkındaki ilk dedikodular ve sızıntılar bir süre önce ortaya çıkmıştı. Kablosuz kulaklığa ait olduğu söylenen belgelerin ABD Federal İletişim Komisyonu’nun (FCC) veri tabanında görülmesi, yeni Galaxy Buds’ın çıkışının da çok uzak olmadığını gösteriyor. Belgelerde en dikkat çekici nokta ise yeni Galaxy Buds’ın pil kapasitesinin artması oluyor.

Belgelere göre, yeni Galaxy Buds’ın her bir topuz 300 mA kapasiteye sahip olacak. Taşıma ve kutusunun kapasitesinin ise 600 mA olacağı belirtiliyor. Bu da, teorik olarak, mevcut Galaxy Buds’ın pil ömrünün üçe katlanacağı anlamına geliyor.

Yine de, buradaki verilere temkinli yaklaşmakta fayda var. Zira orijinal Galaxy Buds’ın gerçek pil kapasitesi, FCC belgelerinde belirtilen değerlerin altında kalmıştı. Buna rağmen, Galaxy Buds’ın yapılan incelemelerde pil ömrü konusunda iyi bir not aldığını belirtmek gerekiyor.

Yeni Samsung Galaxy Buds ne zaman tanıtılacak?

FCC’ye sunulan belgelerde herhangi bir görsel bulunmuyor. Dolayısıyla Galaxy Buds’ın veya taşıma kutusunun neye benzeyeceği konusunda şimdiden bir şey söylemek mümkün değil. Buna ek olarak, Galaxy Buds’ın fiyatı ve çıkış tarihi konusunda da FCC belgelerinde bir işaret görülmüyor.

Samsung’un Galaxy S11 ve Galaxy Fold 2‘yi şubat ayında tanıtacağı iddia ediliyor. Yeni Galaxy Buds’ın da bu iki telefonla birlikte resmiyet kazanması sürpriz olmayacaktır.

İLGİLİ HABERLER