Teknoloji

Samsung Galaxy Buds 2 aktif gürültü engelleme ile birlikte geliyor

galaxy buds 2 özellikleri

Bugün internet üzerinden yayınlanan Samsung Unpacked etkinliğinin yeni ürünlerinden biri de yeni tam kablosuz kulaklık Samsung Galaxy Buds 2 oldu. Geçen yılın başlarında duyurusu yapılan Galaxy Buds’ın devamı olarak nitelendirebileceğimiz yeni kablosuz kulaklık aktif gürültü engelleme gibi önemli bir özelliği kazanıyor. Dört farklı renk seçeneği ve üç farklı ortam modu seviyesi de başlıca özellikleri arasında bulunuyor.

Samsung’un diğer Galaxy cihazlarıyla hızlı eşleştirme ve kesintisiz geçiş imkanı sunan Galaxy Buds 2, Bluetooth 5.2 desteğiyle düşük enerji tüketimi ve gecikme gibi avantajları sağlıyor. Samsung’un Galaxy Buds serisi kulaklıklarında gördüğümüz gövdesiz tasarımı Buds 2’de de görüyoruz. Her bir kulaklık teki sadece 5 gram ağırlığındayken, şarj kutusu da 41.2 gram ağırlıkla geliyor. Şarj kutusu küçük bir mücevher kutusunu andırıyor. Dışı parlak beyaz renkli kutunun kapağını açtığınızda, her bir renk seçeneğiyle uyumlu bir iç renk düzenini görüyorsunuz. Kulaklığın yeşil, lavanta, siyah ve beyaz olmak üzere dört farklı renk seçeneği bulunuyor.

Galaxy Buds 2 gelişmiş bir ses donanımıyla geliyor. Çift yönlü, bas ve tiz için ayrı sürücü ile yüksek bir ses kalitesi vadediliyor. İkisi dışa, biri içe bakan üç mikrofon da her bir kulaklık tekinin üstünde mevcut. Silikon uçlu tasarıma sahip olan kulaklıkların kulağa uyumunu ölçmek ve buna göre ayar yapmak için kullanabileceğiniz bir kulaklık uyum testi bulunuyor. Bu teste Galaxy Wearable uygulaması içinden ulaşılabiliyor. Ayrıca söz konusu uygulamada aktif gürültü engelleme, ortam modu kontrolleri, dokunmatik kontrol ayarları ve dahası bulunuyor.

Galaxy Buds 2 aktif gürültü engelleme ile 5 saate kadar dinleme süresi sunuyor

Buds 2 kulaklık teklerinin her birinde 61 mAh kapasiteli piller var. Şarj kutusu ise 472 mAh kapasiteli pil var. Aktif gürültü engelleme açık durumdayken 5 saate kadar müzik dinleme imkanı var. Şarj kutusuyla 20 saate kadar dinleme süresine ulaşılıyor. Şarj kutusunu USB-C portu üzerinden kabloyla şarj etmek mümkünken, Qi destekli aksesuarlarla kablosuz şarj imkanı da sunuluyor.

Galaxy Buds 2’nin kutusundan USB-C şarj kablosu, kulak uçları ve hızlı başlangıç kılavuzu çıkıyor. Bu arada Samsung, tam kablosuz kulaklığı için de farklı zevklere ve renklere hitap eden üçüncü taraf kılıfların satın alınabileceğini belirtiyor.

Galaxy Buds2 için tavsiye edilen tüketici satış fiyatı ise KDV dâhil 999 TL.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER