Teknoloji

Samsung Galaxy Book S için ipuçları artıyor

samsung galaxy book 2
Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

Sekiz çekirdekli işlemciye sahip, Windows işletim sistemli Samsung marka bir cihaz; kısa süre önce Geekbench‘in veri tabanında görülmüştü. Hızının 2.84 GHz olması, bu işlemcinin Qualcomm Snapdragon 855 olduğunu düşündürmüştü.

Bundan bir süre sonra ise, söz konusu cihaza ait Bluetooth SIG sertifikası ortaya çıkmıştı. Cihaza dair son haber, ünlü duyumcu Evan Blass’ten geldi. Blass, cihazın Galaxy Book S adıyla resmiyet kazanacağını belirtti.

Geekbench sonuç sayfası ve Bluetooth sertifikası, cihazın teknik özellikleriyle ilgili olarak pek fazla detay vermiyor. SM-W767 model numarası, cihazın Galaxy Book 2’nin devamı olduğunu gösterirken, Bluetooth SIG sertifikası da Bluetooth 5.0 desteğini doğruluyor. Geekbench’in sonuç sayfası, RAM kapasitesinin 4 GB’den 8 GB’ye yükseldiğini de doğruluyor.

samsung galaxy book s

Samsung Galaxy Book S ne zaman piyasaya çıkacak?

Samsung Galaxy Book S, hâlâ test aşamasında gibi görünüyor. Dolayısıyla Geekbench veri tabanındaki bilgilerin cihaz satışa sunulduğunda değişmesi sürpriz olmayacaktır. Galaxy Book S’in ne zaman piyasaya çıkacağı konusunda ise ortada somut bir işaret bulunmuyor.

İLGİLİ HABERLER