Teknoloji

Yeni Samsung Galaxy Book Pro 360’ın tasarımı ortaya çıktı

samsung galaxy book pro 360 2

Samsung’un MWC 2022 kapsamında düzenleyeceği etkinlikte yeni Galaxy Book dizüstü bilgisayarlarını tanıtması bekleniyor. Ancak şirketten henüz bu konuda net bir açıklama gelmiş değil. Etkinlikte gözler önüne çıkacağı söylenen Samsung Galaxy Book Pro 360 2 isimli modele ait olduğu belirtilen görseller de şimdiden internete sızdı.

Galaxy Book Pro 360 2’nin geçtiğimiz yıl nisan ayında çıkan Pro 360’ın takipçisi olduğunu tahmin etmek pek zor değil. Dizüstü bilgisayarın kod adının “Mars 2” olması da bu tahmini biraz daha kuvvetlendiriyor.

Görünürde iki bilgisayar arasında pek fazla fark göze çarpmıyor. Ancak yeni bilgisayarların yeni işlemciyle gelmesi bekleniyor. Orijinal Pro 360’ta Intel’in 11. nesil i3, i5 ve i7 işlemcileri bulunuyordu. Microsoft ile yakın çalışan Samsung’un yeni dizüstü bilgisayarında Windows 11’i One UI Book 4 arayüzüyle sunması da beklentiler arasında yer alıyor.

samsung galaxy book pro 360 2Sızan görsellerde 15.6 inç büyüklüğünde ekran görülüyor. Ancak Samsung’un 13.3 inç ekran seçeneği de sunması bekleniyor. Büyük modelde üç adet USB-C girişinin, 3.5 mm. kulaklık jakı ve microSD kart yuvasının bulunduğu görülüyor. Adından da anlaşılabileceği üzerine ekranı 360 derece katlanabilen dizüstü bilgisayarda S Pen kalemin desteklenmesi de kesin görünüyor.

samsung galaxy book pro 360 2Paylaşılan görsellerde Samsung Galaxy Book Pro 360 2 kırmızı renk seçeneğiyle görülüyor. Diğer renk seçeneklerini öğrenmek içinse önümüzdeki pazar gününe kadar beklemek gerekiyor.

İLGİLİ HABERLER