Teknoloji

Samsung’dan Galaxy Book ailesine uygun fiyatlı bir seçenek

samsung galaxy book flex alpha

Samsung geçtiğimiz ekim ayında Notebook 9 Pen ve Notebook 9 modellerinin yerini alacak Galaxy Book Ion ve Galaxy Book Flex modellerini tanıtmıştı. Şirket, CES 2020 öncesinde yeni bir dizüstü bilgisayarını daha gözler önüne çıkardı. Samsung Galaxy Book Flex Alpha adını taşıyan yeni model, bazı üst sınıf özelliklere daha uygun bir fiyat karşılığında ulaşmayı mümkün kılıyor.

Tıpkı Galaxy Book Flex’te olduğu gibi; Galaxy Book Flex Alpha’da da 13.3 inç büyüklüğünde, 1080p çözünürlüklü, dönen QLED ekran bulunuyor. Alüminyum bir kasaya sahip olan “2’si 1 Arada” formatındaki cihaz, keskin köşeleri ve ince çerçeveleriyle son derece modern bir profil çiziyor.

Galaxy Book Flex Alpha’da fiyatı aşağıya çekmek adına bazı özelliklerden feragat edilmiş. İzleme dörtgenine yerleştirilen Qi kablosuz şarj matı ve dizüstü bilgisayara yerleştirilen S Pen, Galaxy Book Flex Alpha’da vazgeçilen özellikler arasında bulunuyor. Şirket, Galaxy Book Flex Alpha için bir kalem sunacak; ancak bu kalem ayrı şekilde satılacak.

Samsung Galaxy Book Flex Alpha ne zaman çıkacak?

Galaxy Book Flex Alpha’da Intel’in onuncu nesil Core işlemcileri kullanılacak. Bu işlemciye 8 veya 12 GB RAM ile 256 veya 512 GB SSD eşlik edecek. Samsung’dan verilen bilgiye göre, Galaxy Book Flex Alpha kullanıcılarına tek bir şarjla 17,5 saatlik kullanım süresi vadedecek. USB-C girişiyle Galaxy Book Flex Alpha’nın pilini hızlı şekilde doldurmak mümkün olacak.

samsung galaxy book flex alpha

Daha önce duyurulan Galaxy Book Ion veya Galaxy Book Flex için bir fiyat veya çıkış tarihi açıklanmış değil. Ancak her iki cihazın da yılın ilk aylarında satışa sunulması bekleniyor. Samsung Galaxy Book Flex Alpha ise 829.99 dolardan başlayan fiyatlarla yılın ilk yarısında piyasaya sürülecek.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER