Teknoloji

Samsung Galaxy Book 2 için ilk işaret geldi

samsung galaxy book 2

Tablet pazarında işler kısa sürede eski hareketli günlere dönecek gibi görünmüyor. Ancak bu durum teknoloji dünyasının büyük şirketlerini yeni tabletlerini çıkarmaktan alıkoymuyor. Samsung da söz konusu şirketler arasında yer alıyor. Windows tabanlı Samsung Galaxy Book 2 de yakında çıkması beklenen tabletler içinde bulunuyor.

Galaxy Book 2 ismi konusunda Samsung cephesinden resmi bir açıklama gelmiş değil. Ancak Samsung’un ana vatanı Güney Kore’de yeni çıkacak cihazları için yaptığı sertifika başvuruları, bazı ipuçları veriyor. Belgelerde SM-W737 kod numaralı bir cihaz görülüyor. Bunun SM-W720 kod numarasını taşıyan 12 inç ekranlı Samsung Galaxy Book ile bağlantılı bir cihaz olduğu düşünülüyor.

Büyük ikisi bir arada bilgisayar, 10.6 inç ekranlı küçük kardeşiyle birlikte 2017’nin şubat ayında tanıtılmıştı. Galaxy Book, ilkbahar ayları içinde de raflardaki yerini almıştı.

10.6 inç ekranlı modelin halefi konusunda bir işaret gelmezken, SM-W737 Güney Kore’den opsiyonel LTE bağlantısı desteğiyle birlikte vize aldı. Samsung Galaxy Book 2 adıyla çıkması beklenen SM-W737’nin onay aldığı bir diğer ülke ise Rusya oldu. Samsung Galaxy Book 2’nin çıkış tarihi konusunda ise somut bir ipucu bulunmuyor.

İLGİLİ HABERLER