Teknoloji

Samsung Galaxy Ace 2 nisan sonunda Android Jelly Bean güncellemesini alıyor

Samsung’un en çok ilgi gören giriş seviyesi Android telefonlarından bir tanesi olan Samsung Galaxy Ace 2 nihayet Jelly Bean güncellemesiyle buluşuyor. 3.8 inç, 480 x 800 piksel çözünürlüklü PLS TFT kapasitif dokunmatik ekran, 800 MHz çift çekirdekli işlemci, 768 MB RAM ve 4 GB dahili bellek gibi teknik özelliklere sahip olan bu akıllı telefon nisan sonunda Android 4.1 Jelly Bean güncellemesini almaya başlıyor.

samsung-galaxy-ace-2-030413

Samsung Galaxy Ace 2, Jelly Bean güncellemesiyle birlikte daha hızlı bir arabirime ve menü geçişlerine sahip olacak. Ayrıca kullanıcıları çeşitli yeniliklere sahip bir TouchWiz kullanıcı arayüzü de bekliyor olacak. Android 4.1 Jelly Bean ile birlikte gelen Google Now arama aracı da nihayet güncellemeyle birlikte Galaxy Ace 2’ye geliyor. Bunun yanı sıra Jelly Bean’in gelmesiyle birlikte sadece bu sürüme sunulan çeşitli fonksiyonlara Galaxy Ace 2 sahipleri de erişme fırsatı yakalayacak.

Samsung Galaxy Ace 2 için sunulacak Android Jelly Bean güncellemesi PC üzerinden KIES aracılığıyla yüklenebilecek. Ayrıca mobil operatör veya Wi-Fi üzerinden de Jelly Bean güncellemesi alınabilecek.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER