Teknoloji

Samsung Galaxy telefonlarını ABD’de özel tekliflerle sunuyor

samsung-galaxy-note-5-inceleme-00009

Samsung Galaxy telefonlarının satışını artırmak için ciddi bir çaba sarfediyor. Bunun için ABD’de özel bir kampanya başlatan şirket, potansiyel kullanıcıları 350 dolar değerinde aksesuar ve ekstra 50 dolar nakitle baştan çıkarmaya çalışıyor. Bu kampanyadan faydalanmak isteyenlerin 22 Kasıma kadar Samsung’un dört yeni Galaxy telefonundan birini satın alması gerekiyor. Samsung, iPhone’unu yeni bir Galaxy telefonla değiştirmek isteyenlere ise 100 dolarlık Google Play Store kredisi armağan ediyor. 22 Kasıma kadar geçerli olan tekliften Samsung Galaxy S6, S6 edge, S6 edge+ ve Note 5 satın alanlar yararlanabilecek.

Samsung müşterilerine ilginç bir şekilde kendi isimleriyle pazarlanan 350 dolarlık iki hediye paketi arasında seçim yapma fırsatı sağlıyor. Swarovski kristal mücevher hediye paketinde Samsung markalı hızlı şarj özellikli taşınabilir pil, kablosuz şarj istasyonu ve Swarovski kristal telefon kılıfı bulunuyor.

Level On hediye paketinde ise taşınabilir şarj ve kablosuz şarj istasyonuna Level On kulaklıklar eşlik ediyor. 50 dolarlık nakit iadesini almak isteyenlerin ise yeni cihazında Samsung Pay mobil ödeme sistemini aktive etmesi gerekiyor.

Amerikan mobil operatörlerinden Sprint de ayrı bir Samsung promosyonu yürütüyor. Şirket, söz konusu dört Galaxy telefonundan birini satın alanlara bir yıllık Amazon Prime üyeliği hediye edecek. Telefonu peşin satın alanlar da, aylık ödeme yoluna gidenler de, iki yıllık kontratı tercih edenler de Sprint’in teklifinden faydalanabilecek. Bu tekliflerin ABD’de Samsung satışlarına nasıl yansıyacağı ise bir süre sonra anlaşılacak.

İLGİLİ HABERLER