Teknoloji

Samsung Galaxy A9s: Galaxy A9 Pro (2018) bu isimle resmiyet kazanacak

samsung galaxy a9s

Samsung‘un dört arka kameraya sahip akıllı telefonu için Galaxy A9 Pro (2018) ismini seçtiğine dair haberler, bir süre önce gündeme gelmişti. Akıllı telefonun 11 Ekim’de gerçekleştirilecek tanıtım etkinliğine doğru geri sayım devam ederken, cihazın ismi konusunda ortaya yeni bir iddia atıldı.

Samsung ürünleriyle ilgili doğru sızıntılar paylaşan MMDJ_ rumuzlu Twitter kullanıcısı, akıllı telefonun Samsung Galaxy A9s ismiyle piyasaya sürülebileceğini gösteren bir paylaşımda bulundu.

Galaxy A9s isminin Galaxy A9 Pro (2018) ismine kıyasla çok daha kolay ve anlaşılır olduğu rahatlıkla söylenebilir. A9 telefonlarını bugüne kadar Asya dışında piyasaya çıkarmayan Samsung’un yeni modeli Avrupa’da da satışa sunabileceği ve bu nedenle daha kolay anlaşılabilen bir ismi tercih edebileceği belirtiliyor.

Samsung Galaxy A serisine Galaxy A9s dışında başka bir model daha ekleyecek gibi görünüyor. Bugüne kadar Galaxy P30 ismiyle anılan Samsung telefonunun da Galaxy A6s adıyla resmiyet kazanacağı söyleniyor.

Samsung Galaxy A9s ve diğer yeni telefonlarını 11 Ekim’de tanıtacak

Samsung Galaxy A9s, A6s ile birlikte üçüncü bir akıllı telefonun daha tanıtılması bekleniyor. Adı konusunda henüz ortada somut bir bilgi bulunmayan bu cihaz da büyük ihtimalle 11 Ekim’de düzenlenecek etkinlikte resmiyet kazanacak.

İLGİLİ HABERLER