Teknoloji

Samsung Galaxy A90 ile ön kamera yerleşiminde deneylere devam edecek

samsung galaxy a90

Samsung, 2019’da akıllı telefon pazarında oldukça hareketli olacağının işaretini daha önce vermişti. Farklı ekran tasarımlarını deneyen şirket, bu doğrultuda ön kameranın yeri konusunda da arayışlarını sürdürüyor. Söz konusu arayışın en yeni adımlarından birisi de Samsung Galaxy A90 olacak gibi görünüyor.

Galaxy A90 ile ilgili dedikodular bir süredir etrafta dolaşıyor. Bu çarka son olarak Twitter’ın ünlü duyumcularından Ice Universe dahil oldu. 2019’un ikinci yarısında tanıtılması beklenen telefonu için önce “A90, muhteşem” şeklinde bir tweet atan Ice Universe, daha sonra başka bir tweette de neden telefona “muhteşem” dediğini açıkladı.

 

Ice Universe’e göre; Galaxy A90, ön kamerasının tasarımı sayesinde muhteşem olacak. Ön kameranın telefonun içine gizleneceğini ve ihtiyaç duyulduğunda ortaya çıkacağını söyleyen ünlü duyumcu, bu sayede ekran üstünde delik veya çentiğin olmayacağını ve kullanıcılara muhteşem bir deneyim sunulacağını belirtti.

Samsung Galaxy A90, ön kameranın özel bir mekanizmaya yerleştirildiği ilk akıllı telefon olmayacak. Çinli üreticiler bu yaklaşımın örneklerini daha önce sergilemişti. Galaxy A serisini bir tür kamera laboratuvarı olarak kullanan Samsung, 2019’da da bu tutumu uzun süre boyunca devam ettirecek gibi görünüyor.

İLGİLİ HABERLER