Teknoloji

Samsung Galaxy A90 çentiksiz Sonsuz Ekran ile gelecek

samsung galaxy a90
Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

Galaxy S10 ve Galaxy Fold‘un yarattığı heyecan fırtınası biraz yavaşlasa da, Samsung cephesinde hareketli günler henüz sona ermiş değil. Güney Koreli şirket, önümüzdeki haftalarda yine önemli bir duyuru yapmaya hazırlanıyor. Bu duyurunun merkezinde ise Samsung Galaxy A90 olacak gibi görünüyor.

Galaxy A90, 2018 model Galaxy A7 veya A9’un aksine gizemini korusa da, telefona dair önemli özelliklerden biri şimdiden netliğe kavuşmuş durumda. Bunu sağlayan ise bizzat Samsung’dan kaynaklanan bir sızıntı. Şirketin Galaxy A serisinin tanıtım sayfasına koyduğu bir dipnot, Galaxy A90’da çentiksiz bir sonsuz ekranın bulunacağını gösteriyor.

Samsung’un bu terimi ilk kez kullandığını belirtmek gerekiyor. Şirket, Galaxy S10’da kullandığı Sonsuz-O markasının ticari haklarını çok uzun bir süre önce almıştı. Çentiksiz Sonsuz Ekran ifadesi, Galaxy A90’ın ekranında herhangi bir deliğin veya kesiğin bulunmayacağının bir işaretçisi olarak değerlendirilebilir. Samsung’un ön kamerayla ilgili deneylerine Galaxy A90’da devam edeceğine dair haberler de daha önce gündeme gelmişti.

Samsung Galaxy A90 ile tanışmak için de çok uzun bir süre beklemek gerekmiyor. Akıllı telefonun Samsung’un 10 Nisan’da düzenleyeceği etkinlikte tanıtılmasına kesin gözüyle bakılıyor.

İLGİLİ HABERLER