Teknoloji

Samsung Galaxy A90 5G kutusu telefonun özelliklerini gösteriyor

samsung galaxy a90 5g

Samsung Galaxy A90 5G hakkındaki dedikodu ve sızıntılar bir süredir etrafta dolaşıyor. Kısa süre önce akıllı telefon için hazırlanan bir tanıtım posteri ortaya çıkmıştı. Bu sızıntının üstünden çok zaman geçmeden telefonun hem tasarımı hem de özellikleri hakkında oldukça somut bilgiler veren bir sızıntı internette boy göstermeye başladı.

Galaxy A90 5G’nin kutusuna ait fotoğraf, telefonun hem tasarımını hem de teknik özelliklerini gözler önüne seriyor. Buna göre, akıllı telefonda 6 GB RAM ve 128 GB dahili depolama alanı bulunuyor. Cihazın sekiz çekirdekli bir işlemciye sahip olduğu bilgisi de kutu üstünde veriliyor. Bu işlemcinin Qualcomm Snapdragon 855 olma ihtimali oldukça yüksek görünüyor.

Telefonda FullHD+ çözünürlüklü, Sonsuz-U Super AMOLED ekranın bulunduğu belirtiliyor. Kutuda bu ekranın çapraz uçları arasındaki mesafenin 170.3 mm. olduğu bilgisi yer alıyor. Bu da ekranın büyüklüğünün 6.7 inç olduğu anlamına geliyor.

Samsung Galaxy A90 5G’nin önünde 32 megapiksel çözünürlüklü bir kamera bulunuyor. Telefonun arka kamera sistemi ise 48, 5 ve 8 megapiksel çözünürlüklü lenslerden oluşuyor.

samsung galaxy a90 5g

Samsung Galaxy A90 5G ne zaman resmiyet kazanacak?

Kutunun üstünde Galaxy A90 5G’nin pil kapasitesi hakkında bilgi verilmiyor. Sadece telefonun 25W hızlı şarj desteğine sahip olacağı belirtiliyor.

Samsung Galaxy A90 5G için henüz bir tanıtım tarihi açıklanmış değil. Ancak ortaya çıkan sızıntılar, Güney Koreli teknoloji devinin resmi duyuruyu yapmasının çok da uzak olmadığını düşündürüyor.

İLGİLİ HABERLER