Teknoloji

Samsung Galaxy A9 Star sızıntısı renk seçeneklerini gösteriyor

samsung galaxy a9 starSamsung Galaxy A9 Star, resmi duyuru tarihi henüz açıklanmayan cihazlar arasında bulunuyor. Buna rağmen, telefonun tasarımı ve özellikleriyle ilgili sızıntılar etrafta dolaşıyor. Söz konusu sızıntılardan en yenisi, Galaxy A9 Star’ın tasarımını ve farklı renk seçeneklerini görmeyi mümkün kılıyor.

Sızan yeni fotoğraflar, daha önce internete sızan görsellerde dikkat çeken bazı noktaları doğruluyor. Söz konusu unsurlar arasında göze ilk olarak dikey olarak yerleştirilmiş çift lensli arka kamera modülü çarpıyor. Akıllara iPhone X ve Huawei P20 gibi telefonları getiren modülün hemen altında çift tonlu LED flaş bulunuyor. Arka paneldeki yuvarlatılmış köşelere sahip parmak izi tarayıcısı da dikkat çeken unsurlar arasında yer alıyor.

Akıllı telefonun ön panelinin tasarımı ise Samsung’un son zamanlarda piyasaya sürdüğü cihazlara daha yakın duruyor. Galaxy A9 Star’da da 6.3 inç büyüklüğünde Sonsuz Ekran bulunuyor. Bu ekranı Galaxy S9 ve S9+’taki gibi oldukça ince bir çerçeve sarıyor. Ekranın üst kısmındaki çerçevede 16 megapiksel çözünürlüklü ön kamera ve ahize yer alıyor. Telefonda Bixby adını taşıyan dijital asistanı aktive etmeye yarayan özel bir tuş da bulunuyor.

Galaxy A9 Star’ın işlemcisi henüz bilinmiyor. Ancak işlemciye 4 GB RAM ve 64 GB dahili depolama alanının eşlik edeceği belirtiliyor. Telefonun arkasında 24 ve 16 megapiksel çözünürlüklü kameralar yer alıyor. İhtiyaç duyduğu enerjiyi 3700 mAh kapasiteli pilinden alan telefon, kutusundan Android 8.0 Oreo işletim sistemiyle çıkacak.

Samsung Galaxy A9 Star sadece Çin’e özgü bir cihaz olacak gibi görünüyor. Akıllı telefonun ne zaman satışa sunulacağı ise henüz bilinmiyor.

İlginizi Çekebilir

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER