Manşetler

Video: Samsung Galaxy A9 Kutusundan Çıkıyor

samsung galaxy a9 kutu açılımı
Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

Dört arka kameralı Samsung Galaxy A9, ekim ayının başlarında Malezya’da düzenlenen bir etkinlikte tanıtılmıştı. Samsung’un orta üst segment telefonlarını barındıran Galaxy A serisinin, şu anda en üst konumundaki üyesi olan Galaxy A9 için İstanbul’da da bir etkinlik düzenlenmişti. Orada Galaxy A9’u kısaca deneyimleme imkanı bulmuştuk.

Samsung Galaxy A9, geçtiğimiz günlerde 4299 TL’lik fiyat etiketiyle Türkiye’de satışa sunuldu. Fazla zaman geçmeden test merkezimize de ulaştı. Çok yakında detaylı incelemesini gerçekleştireceğimiz Galaxy A9’un kutusunu açıyor ve kurulumu yaptıktan sonra ilk turu birlikte atıyoruz.

Galaxy A9 USB-C portuna sahip. Bu nedenle kutudan da USB-C – USB kablosu çıkıyor. Aynı zamanda hızlı şarj destekli adaptör de mevcut. Kulaklık ise kulak kanalını tamamen kapatan, topuz tasarımına sahip. Aynı zamanda kutudan microUSB – USB-C adaptörü de çıkıyor.

6.3 inç Full HD+ ekran, Snapdragon 660 işlemci, 6 GB RAM, 128 GB dahili hafıza, 3800 mAh kapasiteli pil barındıran telefonun arkasında 24 megapiksel ana, 8 megapiksel ultra geniş açı, 10 megapiksel telefoto (2x optik zum) ve 5 megapiksel derinlik kamerası bulunuyor.

Detaylı inceleme çok yakında Teknoblog’da olacak. Şimdi sizi kutu açılışıyla başbaşa bırakalım.

İLGİLİ HABERLER